Skip to content

Mijn diensten

Bekijk hier al mijn diensten

Door de eerste lockdown periode in maart 2020 ben ik begonnen met fotograferen puur uit verveling, wat al snel mijn hobby werd en daarna mijn passie. 

Gezinsfotografie

Als het weer het toelaat fotografeer ik graag buiten in de natuur rondom het Groene Hart. Een locatie kan in overleg. Belangrijk vind ik vooral: wees jezelf en maak plezier! Uiteindelijk hoop ik op een ontspannen sfeer waarin ik zoveel mogelijk het beste uit iemand probeer te halen. Welke emotie dat ook mag zijn, iedere emotie is de moeite waard om vast te leggen.

Natuurfotografie

Door de eerste lockdown periode in maart 2020 ben ik begonnen met fotograferen puur uit verveling, wat al snel mijn hobby werd en daarna mijn passie. Landschapsfotografie en dieren zijn mijn favoriet. Vooral vogels fotografeer ik graag. Aangezien we hier in het Groene Hart veel vogels en mooie natuur hebben kan ik iedere dag lekker op pad.

Het Foto Rondje van Eva Snel @evajohanna.fotografie

Mijn foto´s zijn ook te zien via Rebonieuws. Rebonieuws.nl is een website voor dagelijks snel en kort nieuws uit de gemeente Bodegraven – Reeuwijk. Wekelijks worden mijn foto´s die ik heb gemaakt geplaatst op de Instagram en Facebook pagina van Rebonieuws. Met als onderwerp Het Foto Rondje van Eva Snel @evajohanna.fotografie. Het zijn voornamelijk natuurfoto’s die ik heb gemaakt in de Gemeente Bodegraven – Reeuwijk. Dus rondom Bodegraven, Reeuwijk, Waarder en Driebruggen. Foto’s van Het Groene Hart.